Solsemester drömmen Thailand

Posted by

Ett stort intresse som jag alltid har haft är att resa. Kanske är det också varför jag älskar att syssla så mycket med mina bilar och motorcykeln. Det är en frihet som inte går att ersätta med något annat här i livet. Bara sätta sig i bilen eller på hojen och dra iväg ett par timmar utan att riktigt bry sig om något annat är hur jävla skönt som helst. En riktigt härlig paus som jag gör flera gånger i veckan när jag får tillfälle.

En idé jag har haft enda sedan jag tog studenten var att sticka iväg ungefär ett halvår till ett år och resa igenom hela Asien. Ett av mina drömresmål är nämligen just Thailand då naturen, värmen och miljön är något jag verkligen uppskattar med landet. Tycker det verkar vara ett härligt ställe att befinna sig på när man är trött på gråa trista Sverige.

Tänk er själva att gå ned tidigt på morgonen till stranden och steka en stund i solen tillsammans med en kall bira och ta en fin prilla. Låter nästan lite för bra för att vara sant eller hur? Jag vet inte varför jag inte fullbordat denna idé ännu. Kanske har jag inte hittat rätt resesällskap. Jag menar, man vill ju gärna dra iväg med ett skönt gäng och kunna hänga tillsammans och göra olika nya aktiviteter. Jag har alltid velat testa på att kitesurfing och minns jag inte fel är det en ganska trevlig attraktion man brukar göra i länder som Thailand.

Nä, vet ni vad, jag ska nog faktiskt ta och snacka med grabbarna nästa gång vi ses och se om de är sugna på att kanske dra iväg någon månad till Thailand. Alternativt checka några schysta forum med folk som är villiga att haka med på spontanresor och äventyra lite.

Comments are closed.