Snygga motorcyklar och min skönhet

Posted by

Enda sedan jag var en liten grabb har jag drömt om att en dag få äga en egen hoj. Jag började som 16-åring med att köra motocross på min fritid, men det är ju långt från samma grej som att åka på en riktigt rejäl motorcykel.

Idag äger jag en Kawasaki H2 SX och jag är så jävla nöjd rent utsagt med hur skön och lättstyrd den är trots att den är maffigt byggd och väger ungefär 260 kilo. Trots att jag tycker om att pimpa mina bilar och tidigare har gjort om begagnade hojar så har jag valt att låta bli att röra denna skönhet. Jag tycker verkligen att den är perfekt som den är, så det tar nog ett par år innan jag vågar ge mig på den.

Det finns dock andra hojar jag finner jävligt läckra förutom just min egna. Några av dem är Triumph Boneville och Bonneville street. De är verkligen två schysta hojar som har ett gammaldags utseende och är inte lika robusta som min egen. Kanske inte mitt förstahandsval att glida runt på men helt klart snygga att ha för det visuella. Lite mer som utställningsmotorcyklar som man kan leka med och snygga till.

En annan jag skrivit upp på önskelistan är Suzuki GSX-250R som är en traditionell hoj för dem som älskar motorsport. Jag har faktiskt bara hört gott om denna motorcykel, att den både är lätt att köra och snabb, vilket är något som tilltalar mig. Jag gillar när det går fort och att den är snygg är inte direkt några minuspoäng, det vill jag lova.

Hade inte motorcyklar varit svindyra att inhandla hade jag nog haft hela källarvåningen full redan, men man får ju ta en sak i taget och nöja sig med det man har och min snygga Kawasaki är inget jag har ångrat.

Comments are closed.