Omvandla ditt garage till en egen verkstad

Posted by

Har du likt jag ett stort intresse för att meka med både bilar och kanske hojar? I så fall rekommenderar jag starkt att göra om ditt garage till en egen verkstad där du kan hålla på med dina olika arbeten både under risigt väder som vinterhalvåret, men också när det regnar eller är riktigt varmt ute under sommaren.

Jag köpte mitt hus för snart 5 år sedan och en av de första sakerna jag beslutade mig för att göra var att renovera och fixa om mitt garage. Jag har alltid haft ett stort intresse för att syssla med mina egna bilar, men sen jag skaffade ett motorcykelkort för något år sedan växte även intresset där. Nu har jag tillgång till nästan allt i mitt garage vilket är en stor fördel, framförallt om jag skulle vilja lacka om min hoj så kan jag göra det när som helst på dygnet.

Vill jag byta ut min högtalare i bilen kan jag även göra det. Jag har verkligen allt jag behöver i mitt garage och dessutom gott om förvaringsutrymme, vilket kanske är något av de viktigaste sakerna man behöver se över om man nu ska bygga om garaget och planera in hur man ska få till det på bästa möjliga sätt.

Mitt garage var visserligen relativt stort från början så jag behövde inte bygga ut det eller greja så, men fick ändra om och införskaffa verktyg som jag haft till stor nytta av nu när jag lekt lite extra mycket med mina fordon.

Det krävs egentligen inte mycket för att ditt garage ska bli en verkstad. Allt du behöver göra är att se till så att du har alla verktyg och material som du kan tänkas behöva för det projekt du vill dra igång, men också att du har gott om plats för utrymme och eventuellt ett arbetsbord där du kan stå och greja. En riktigt kul investering för alla bilintresserade och händiga människor!

Comments are closed.