Mitt intresse för bilar

Posted by

Som ni kanske redan vet är en av mina största hobbys att meka och göra om bilar. Just nu äger jag två stycken, en är min BMW M3 som är min huvudsakliga bil och den andra är en Volvo 360 som jag mest har för att meka och göra om för nöjes skull. Volvon är alltså ingen bil jag ens kör med utan den står bara på tomten eller i garaget för att finfixas när jag känner för det. Vilket är ganska ofta.

Jag har ägt många olika gamla bilar som jag gjort om helt och hållet för att sälja vidare. Ingen bil ser sig lik ut och det kan vara allt från att jag installerat två avgasrör eller bytt hela motorhuven och lackat om den i någon snygg färg. Vissa bilar har jag även bytt dörrar på och pimpat tak, bakluckor och så vidare.

Att renovera bilar tycker jag är en sjukt kul aktivitet att syssla med och gör det ganska ofta på min fritid vid sidan om mitt vanliga jobb som är bilmekaniker. Det blir inte så mycket affärsmässigt att folk vill att jag gör om bilarna till något nytt och eget, men jag tror att det är från jobbet som jag fått det stora intresset att göra något nytt med bilar både in- och utvändigt. Dessutom är det schysst att se folk uppskatta ens verk när man väl sålt bilar privat som man själv ändrat om och fått liv i.

Oftast köper jag riktiga skrotbilar för en billig slant som jag gör om helt och hållet i något år för att sedan låta någon annan ta över bilen så att jag kan börja ett nytt renoveringsprojekt med nästa bil som jag har på listan. Så är ni sugna på en ny gammal bil är det bara att hojta till!

Comments are closed.