Mannen bakom bloggen

Du som läser det här kanske undrar vem jag är som driver denna blogg. Kanske undrar du vad det finns för bakhake och varför denna blogg ens kom till och jag kan med glädje säga att det faktiskt finns det. Det finns en historia bakom denna blogg och en ganska rolig en.

Det var så att jag satt en dag hemma i trädgården, jävligt utmattad och trött efter att ha jobbat hela dagen och kände mig en aning extra gnällig. Så jag tog en stor prilla av Grov, mitt favoritsnus och kände att “fan, livet är helt okej ändå. Så länge man har snus vid sin sida”. Efter att ha suttit i trädgården ett längre tag så fick jag min idé om att jag skulle skapa en egen hemsida som helt och hållet skulle handla om snus, jävligt smart eller hur?

Men efter lite om och men när jag försökte bråka ihop en webbsida som inte ville samarbeta fick jag en ny idé och kände att “nä, det kanske blir något annat ändå”. Då slog tanken mig att varför inte skapa en blogg där jag kan skriva om snus men även ge tips om andra intressanta grejer som många män ändå delar intresset för? Man ser inte så många män som bloggar så varför inte vara en av dem som börjar sätta trenden på kartan!

Sedan kan nog de flesta relatera till en jävligt positiv och glad göteborgare med intresse för sport, bilar, hojar och utekvällar. Det är ju ett liv många män lever i 26- års åldern som jag då är. Nej, men jag tänkte bara att det kunde vara en kul grej att starta något nytt och kanske kunna sprida lite sköna tips om trevliga uteställen, sköna resmål och annat som intresserar mig. En blogg för grabbarna helt enkelt.