Har du testat bra cbd olja med snus?

Posted by

Ja jag är ju inte en som är rädd för att testa nya saker här i världen. Därför gjorde jag ett roligt experiment här om dagen och testade att snusa samtidigt som jag använda den bra cbd olja från modernatur.se, men vänta nu Conny vad snackar du om? Nu får du allt backa bandet!

Okej okej, jag kanske var lite väl snabb där. För er som inte vet vad cbd olja är för något ska jag ge er en kortare introduktion. För er andra som bara vill läsa om hur experimentet gick så läs allt under den sista rubriken.

Vad är CBD Olja?

CBD Olja är en produkt som tillverkas från EU-certifierad industrihampa. Nu senaste åren har det varit mycket snack om just CBD Olja. Vissa påstår att det är ett mirakelmedel, andra att det inte fungerar alls. Personligen gjorde jag min egna research och kom fram till att det faktiskt kunde vara något för mig. Jag ska nu dela med mig lite kort av vad jag fann, men för bövelns skull, gör din egna research!Vad innehåller CBD Olja?

Oljan innehåller rikliga mängder av något som kallas för “cannabinoider” dessa ämnen påverkar i sin tur ett stort biologiskt system inuti människokroppen som kallas för det “endocannabinoida systemet”. Detta system är ett så kallat regulatoriska system vars främsta funktion är att upprätthålla homeostasis, på svenska kallat “balans”. Systemet påverkar en rad kroppsliga funktioner så som aptiten, nervsystemet, immunförsvaret och sömnen.

Varför fungerar CBD Olja?

Jo dessa cannabinoider som oljan innehåller påverkar kroppens endocannabinoida system. I vanliga fall så producerar vi människor egna cannabinoider som kallas för “endocannabinoider” men ibland kan det behövas externa cannabinoider. Cannabinoider som extraheras eller snarare existerar bland växt kallar för “fytocannabinoider”.

Det har gjort mycket forskning på dessa cannabinoider, samtidigt så är forskarna tydliga med att de endast skrapat på ytan. Verkligen spännande!

Nå, hur gick experimentet då?

Ja det var en slö söndag för några helger sedan, dagen innan hade det kanske slunkit ner lite väl många bira på en krog tillsammans med goa vänner. Mycket härligt snack, även om jag som vanligt inte kommer ihåg allt. Hur som helst när jag låg där måttligt bakis och ville samla energi för att ta mig upp, så jag kunde mecka med hojen. Så fick jag en briljant idé, jag doppade droppade en hel del CBD Olja på snusen och peta upp den i käften. Tror ni det smakade gott?

Nej faktiskt inte, smakerna ville inte riktigt föra sig samman och att ha olja där uppe var inte helt klockrent. Men när jag låg där och kände smakerna blanda sig, så resta jag mig så småningom upp och begav mig ut i garaget haha!

Jag tror absolut det skulle kunna gå att producera CBD snus, men då behövs ett annat approach än att bara droppa cbd olja på snusen, för det var i ärlighetens namn inte särskilt gott och jag tvivlar på att någon skulle vilja köpa det.

Allt gott så länge

/ Conny

Comments are closed.