Grabbkvällar med öl och sport

Posted by

Efter långa arbetsveckor med intensiva pass finns det inget jag ser fram emot lika mycket som helgerna då jag vanligtvis träffar mina polare för att käka trevlig middag på stan eller ta en bärs, samtidigt som vi kollar lite fotboll.

Ett vanligt hak vi brukar föredra att sticka till är O´learys som är en schyst sportbar med bra utbud av käk och bira samtidigt som man kan kolla på fotboll på deras stora tv-skärmar. Dessa kvällar brukar alltid bli en stor succé och vi försöker anordna såna här träffar ungefär en gång per vecka. En jävligt trevlig tradition som alla uppskattar.

Under sommarkvartalet blir det ännu fler träffar än bara en gång i veckan och ofta gillar vi att hänga på flera olika uteserveringar mitt i veckan med. Framförallt efter jobbet för att bara snacka skit och njuta av en kall öl eller whisky. Göteborg har en hel del trevliga ställen som man kan hänga på längs avenyn, men en favorit när det kommer till att endast sitta på uteservering är Hardrock Café samt Glenns sportbar. Ett riktigt trevligt ställe jag rekommenderar starkt till alla som inte hunnit testa på det ännu, då de är suveräna när det kommer till att vilja njuta med en öl framför fotbollen.

Glenns sportbar är ungefär som O’learys, de serverar schysta burgare och annat käk men skulle nog ändå säga att Glenns är mer till för att njuta av sporten istället för att käka som man kanske hellre gör på Olearys. Det är i alla fall min åsikt.

Något jag dock finner är jävligt roligt med dessa sportbars är när de har sina quiz. Ofta sticker jag och grabbarna iväg till Glenn’s endast för att spela några av dessa. De brukar ha quizen på torsdagar, fredagar och lördagar. Ett härligt sätt att starta helgen på!

Comments are closed.